Finans

Investera i ditt företag

Investera varje krona i ditt eget företag och våga tro på dig själv. Låt vinsten bygga upp företaget tipsar Mats Gabrielsson om i en artikel hos MittFöretags sajt. Han väljer att vid 4 punkter av 9 skriva detta och nästan ytterligare en gång på punkt 8 där han skriver att han skulle helst vilja säga det igen. Mats Gabrielsson är en av våra främsta företagsledare och är även känd från tv-serien Draknästet.

shutterstock_269336882

Genom att investera på olika sätt stärker du företaget och ett starkt företag genererar ofta mer inkomster som i sin tur kan återinvesteras i företaget. Ett sätt att effektivt använda resurser direkt in i företaget är marknadsföring. Förr var pappersreklam hem i brevlådan eller i tidningar det bästa sättet att nå ut och synas hos allmänheten, men idag finns det många fler vägar att nå ut.

Två av dom med störst genomslagskraft är tv-reklam och reklam på olika sajter. Genom att göra slagfärdiga videosnuttar som kort och koncist men på ett intressant och roligt sätt framför varan eller tjänsten som företaget säljer, ger den via dessa medier ett minnes avtryck som ger “Aha” upplevelser när kunden står vid ett vägskäl och ska välja mellan olika varor eller tjänster.